fint:P

http://sendables.jibjab.com/view/ywSyW7BLOg83Ze7q
jag och mikaela roade oss lite!;)

...........................

herregud,fantasin flödar verkligen nu!!:O
Leia ligger och sover i sin vagn just nu och casper sitter o tittar på barnprogram. nej,stryk det..nu står han brevid mig o berättar om ninja turtles spelet som vi har. gullunge<3

har varit ganska effektiv idag^^ har fixat frukost till båda mig o casper,ätit frukost,vikt torr tvätt, tvättat ännu mer, plockat lite här hemma,matat bäbis typ 298582165765 gånger diskat lite. Tur att Leia kan ligga i sin vagn små stunder iallafall så jag får nått gjort hemma. martin har ju varit borta på jobb sen i måndags morgon så han har inte kunnat bidra nått med fixandet hemma. men nu är han på väg hem!:D gött det!

imorgon ska Casper till sin pappa.kan lova att jag ska slappa som bara den under helgen då! är sjukt trött nu faktiskt,men som tur är så har Leia sovit rätt bra inatt så jag fick lite sömn iallafall^^ tror hon är lite sur på mig som har gjort om hennes sovplats:P

i helgen kommer vi antagligen få lite besök oxå. otto och saxen har sagt att de ska komma hit.
blir trevligt.

jag och sofisen ska(har?) beställt fina grejer oxå. fast nu är det snarare så att sofie fixar beställningen och jag väntar på att paketet ska komma typ.
fick äntligen wikkys present fixad oxå,har inte kommit på vad jag ska köpa till henne och så har jag inte haft någon stress med att shoppa pressis heller.
har johan,mimmi,carina och pappa kvar nu. alla fyller fan år på våren><

min dotter på att vakna nu hör jag så jag avslutar detta måttligt intressanta inlägget nu!
byebye

RSS 2.0